Overnachtings-accommodaties

Nieuwkarspel83_org(1)

U houdt van ruimte en comfort? U wilt zorgeloos samenzijn met uw vrienden, familie of collega’s? Groepsaccommodatie Nieuwkarspel is daarvoor de uitgelezen plek. Groepsaccommodatie Nieuwkarspel is idyllisch gelegen tussen de weilanden in de kop van Noord-Holland, tussen Waarland en Oudkarspel. De 8 slaapkamers zijn uitstekend ingericht met heerlijke bedden en hebben alle een badkamer. Ook in woon- en verblijfsruimten en in de open keukens is het goed en gezellig toeven. Is uw groep groter dan 33 personen dan kunnen wij extra nog een slaapzaal bieden voor 7 personen. Er zijn in Nieuwkarspel geen stapelbedden te vinden. Op het terrein is meer dan voldoende ruimte om bijvoorbeeld  sportdag te houden. Ook kunt u met uw groep een (beheerst) kampvuur houden of vlotten bouwen. Nieuwkarspel groepsaccommodatie ligt aan de ringvaart en biedt ook heerlijke visstekjes. U heeft vanuit het huis en vanaf de terrassen en grasvelden ruim zicht over een heerlijke Noordhollandse polder. Meer info: www.nieuwkarspel.nl .

Hotel Van der Valk Hoornvalk hoorn

Hotel van der Valk in Hoorn beidt een unieke combinatie van hotel, restaurants, bioscoop en casino. Het hotel is gelegen aan de A7 Amsterdam-Afsluitdijk en beschikt over 155 luxe kamers, 11 vergaderzalen, een buffet restaurant en een à la carte restaurant. Daarnaast heeft het een wellness gedeelte met zwembad, sauna en fitness. De stad Hoorn is een goede locatie om kennis te maken met de pracht en praal van de Gouden Eeuw in Nederland. Vlakbij Amsterdam en omgeven door polderlandschap is dit de garantie voor een mooie Holland Experience! Meer info: www.hotelhoorn.com .

 

Hotel Van der Valk Wieringermeerhotel Wieringermeer
Hemelsbreed een kleine 750 meter van kwekerij Siem Munster vind u Van der Valk Hotel Wieringermeer. Tussen kwekerij Siem Munster en Van der Valk Hotel Wieringermeer ligt één boerderij en de snelweg A7. U kunt kiezen uit verschillende kamertypes, variërend van een standaardkamer tot een familiekamer of verschillende suites. Meer info: www.hotelwieringermeer.nl .

 

 

Wadzout’t, thema caravans op het eiland WieringenWad zout't

Kom uitwaaien op het meest toegankelijke Waddeneiland van Nederland. Bij aankomst bij Wadzout’t ervaren veel mensen hetzelfde. De neiging om als vanzelf je horloge af te doen en je mobieltje uit te zetten. De koffers zijn ingepakt, voor de zoveelste keer nagelopen of u echt niets vergeten bent. De buurvrouw zorgt voor de kat en de planten. De deur op slot, en met de auto richting de eerste vakantiefile… En zo uit alle haast en hectiek ben je dan opeens bij Wadzout’t. Stilte… Frisse lucht, het ruizen van de zee en uitzicht zover het oog maar reikt. Een vakantiebestemming waar niets moet en alles mag. De dag stuurt zichzelf bij Wadzout’t. Meer info: www.wadzoutt.nl .

Waddenhuuswaddenhuus
Midden in het Wieringer landschap en gelegen aan het Werelderfgoed Waddenzee liggen drie groepsaccommodaties (28 personen, 10 personen,10 personen) in totaal te boeken door 48 personen. Iedere accommodatie heeft zijn eigen terras en daarnaast kan er gebruik gemaakt worden van het ruime perceel (6000 m2) waarop o.a. de speeltuin met piratenboot, klim- en schommelrek staat. Meer info: www.degrootrecreatie.nl .

Wilt u direct reserveren? Klik dan hier