Arrangementen

Door de ideale ligging van onze kwekerij, aan de snelweg A7, is een excursie in onze tulpenkas goed te combineren met andere typisch Hollandse hotspots zoals de Zaanse Schans of het monument op de Afsluitdijk. Maar naast deze bekende locaties zijn er ook diverse minder bekende mogelijkheden in onze omgeving die wij u van harte aanbevelen.

Combinatiemogelijkheden

Wij bieden u de mogelijkheid om verschillende combinatiemogelijkheden te reserveren zodat u eenvoudig een dag- of meerdaags programma samenstelt. Als u een keuze heeft gemaakt, kunt u bij ons het gehele programma reserveren, dit maakt de organisatie voor u een stuk eenvoudiger. Alle genoemde prijzen zijn per persoon gebaseerd op minimaal 20 personen (tenzij anders vermeld), inclusief BTW en onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen.

Dagarrangementen (voor minder dan € 25,- p.p.)

Voor een aantrekkelijke prijs bent u al een dagje onderweg. Bij ons kunt u diverse dagarrangementen reserveren voor minder dan € 25,- per persoon, waarbij u twee programma onderdelen hebt, koffie/thee met wat lekkers en een uitgebreid lunchbuffet. Meestal begint het arrangement hier in de tulpenkwekerij met koffie/thee en petit four, daarna de tulpenexcursie en eventueel aansluitend een boerenlunchbuffet (dit kan ook heel goed onderweg naar het volgendeprogrammaonderdeel gedaan worden in een van de goede restaurants hier in de omgeving). Na de lunch begint u aan het tweede programmadeel. Desgewenst kunt u afsluiten met een diner in een eetcafé of restaurant naar keuze.

Arrangementenbrochure Hollands Kroon 2014

Onlangs is de nieuwe editie van de Arrangementenbrochure Op stap in Hollands Kroon uitgegeven welke wij u graag toesturen. Hier vindt u meer dan 37 ideeën voor een succesvol arrangement in de mooiste regio van Nederland.
Arrangementenbrochure downloaden

Hieronder hebben wij de verschillende bouwstenen thematisch geclusterd, klik op de button voor een overzicht van de mogelijkheden per thema:

Echt Hollands

Echt Hollands

Bloemen

Bloemen

Slecht weer mogenlijkheden

Slecht weer mogenlijkheden

Agrarische excursies

Agrarische excursies

Tuinen

Tuinen

Musea

Musea

Workshops

Workshops

Overige originaliteiten

Overige originaliteiten

Horeca

Horeca

Overnachtings-accomodaties

Overnachtings-accomodaties