Camperplaats de Tulpentuin

Vanaf 2013 hebben wij een aantal camperplaatsen bij de tulpenkwekerij. Prachtige plaatsen als u houdt van uitzicht en ruimte. Reserveren is niet nodig, mocht de CP vol zijn dan maken we graag plaats voor u aan de andere zijde van het bedrijf, ook met vrij uitzicht en elektra.

Omgeving

De plaatsen liggen op slechts 2 km van Wieringerwerf (winkels, binnenzwembad, restaurants, ed.). U heeft kilometers ver uitzicht over de graan-, aardappel- of tulpenvelden. Vlakbij verschillende fietsknooppunten van de route Noord-Holland.

De plaatsen zijn het hele jaar beschikbaar, u overnacht op de voormalige zeebodem (5,5 meter onder NAP).

Faciliteiten

De camperplaats beschikt over alle nodige gemakken: elektra, water, gratis WiFi, stortplaats voor uw vuilwatertank, loospunt voor het chemisch toilet. Verder kunt u gebruik maken van de douche en het toilet in het bedrijf. De plaatsen zijn ruim opgezet en er is goede verlichting. Een overnachting op Camperplaats de Tulpentuin kost € 12,- per camper, plus toeristenbelasting € 1,50 per persoon per nacht. Als u gebruik maakt van onze stroomvoorziening betaalt u € 3,- per nacht.

Kwekersvrouw Sandra weet als ‘Ambassadeur van het landschap’ veel van de omgeving en informeert u graag. Ook is er een klein verkooppunt van regionale specialiteiten en verse eieren. Wij heten u graag van harte welkom op onze camperplaats!

Coördinaten: N 52.85638,  E 5.01090