Horeca

‘Effe eten bij de Buren’effe eten
Restaurant ‘Effe eten bij de Buren’ is in de regio bekend als gezellig (eet)café, met goede bediening, lekker eten en een echte Westfriese no-nonsense mentaliteit. Hier kunt u met uw gezelschap terecht voor een lekkere lunch of gezellig diner aan het eind van uw dagje uit. Bijvoorbeeld voor een heerlijk warm/koud buffet of een echt Hollands stamppottenbuffet. Meer info: www.cafebijdeburen.nl .

Strandpaviljoen STRUINstruin

Strandpaviljoen STRUIN is een paviljoen met een prachtig uitzicht naar alle windtreken. Door de verhoogde ligging op de laatste duintop kunt u het hele strand afkijken tot IJmuiden aan toe. Dit is een mooie locatie voor een lunch wanneer u een bezoek aan de Tulpenexcursie combineert met een rit met de Zonnetrein door de duinen van Schoorl of wanneer u kiest voor een bezoek aan Tulpenland in Sint Maartenszee. Meer info: www. struin.nu .

Wokplazawokplaza
Lotus Wokplaza is in de wijde omgeving bekend vanwege de bijzonder goede Oosterse keuken. Het culinaire wokrestaurant staat garant voor een perfect verzorgde middag/avond. Bij Wokplaza kunt u terecht met kleine of grotere gezelschappen. Samen met u zorgen wij voor de perfecte bijeenkomst die u voor ogen staat, specifiek aan uw wensen en verlangens. Wanneer u kiest voor een buffet in Lotus Wokplaza kunt u kiezen uit verschillende grill- en wokgerechten welke ter plaatse worden bereid, warme oosterse gerechten, salades, sauzen, sushi en een ijsbuffet toe. Heeft u concrete plannen om uw uitstapje compleet te maken met een wokbuffet? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Meer info: www.lotuswokplaza.nl .

Veer koffie, thee & meerveer
Midden in de natuur op het prachtige landgoed Hoenderdaell in Anna Paulowna  ligt Veer voor koffie, thee & meer. Op onze menukaart vindt u bijzondere producten die met aandacht en liefde zijn gemaakt en dat proef je! Veer is smaak- en sfeervol ingericht zodat u zich snel thuis voelt. Bij mooi weer geniet u op ons gezellige terras van het prachtige uitzicht op het water en de rietvelden van natuurgebied het Lage Oude Veer. Er is voldoende parkeerruimte voor auto’s en (touringcar) bussen. Er zijn geen parkeerkosten. Naast onze menukaart bent u van harte welkom voor high tea, brunch- en luncharrangementen, hapjes, diner (vanaf 25 personen), groepsactiviteiten & meer! Meer info: www.veerkoffietheemeer.nl .

Restaurant ‘t Ankeranker
Restaurant ’t Anker ligt aan de westfriese omringdijk in het schilderachtige dorpje Kolhorn. Gastvrouw Gepke Bechthold en gastheer Arthur van Dieten werken met een enthousiast team aan een onderscheidende reputatie. Buiten een geweldig terras en binnen een eigentijds interieur waar zowel de toerist als de zakelijke gast zich onmiddellijk thuis voelen. Een eigentijdse keuken die de nuchtere westfries en de culinair verwende toerist veel te bieden heeft. Meer info: www.restaurantanker.nl .

Hotel van der Valk Wieringermeerhotel Wieringermeer

Hemelsbreed een kleine 750 meter van kwekerij Siem Munster vind u Van der Valk Hotel Wieringermeer. Tussen kwekerij Siem Munster en Van der Valk Hotel Wieringermeer ligt één boerderij en de snelweg A7. Graag verzorgen wij voor u, als gast van Sandra Munster uw diner of lunch. Van een kopje thee of koffie tot en met een overnachting op een van onze viersterren hotelkamers, alles is mogelijk. In een persoonlijk gesprek met onze sales en banqueting afdeling, kunnen wij aan de hand van uw eisen en budget tot een passend voorstel komen. Meer info: www.hotelwieringermeer.nl .

Hotel van der Valk Hoornvalk hoorn

Hotel van der Valk in Hoorn beidt een unieke combinatie van hotel, restaurants, bioscoop en casino. Het hotel is gelegen aan de A7 Amsterdam-Afsluitdijk en beschikt over 155 luxe kamers, 11 vergaderzalen, een buffet restaurant en een à la carte restaurant. Daarnaast heeft het een wellness gedeelte met zwembad, sauna en fitness. De stad Hoorn is een goede locatie om kennis te maken met de pracht en praal van de Gouden Eeuw in Nederland. Vlakbij Amsterdam en omgeven door polderlandschap is dit de garantie voor een mooie Holland Experience! Meer info: www.hotelhoorn.com

Ongder de Kukelongder de kukel
Zodra je hier binnenstapt voel je het meteen… Dit is een plek waar je je thuis voelt…en zeker nog ‘ns terugkomt! Ongder de Kukel is ook heerlijk uitgebreid dineren met familie, vrienden of collega’s. U bent van harte welkom. De uitbaters Berber de Lange en Henry Heutink zullen u gastvrij ontvangen
in dit sfeervolle restaurant. Ook dochter Fonnese zal haar steentje bijdragen in de bediening. Henry, neemt de taak van kok op zich, en dat is hem wel toevertrouwd. Henry sleepte diverse prijzen uit de horecabranche in de wacht. Ruime ervaring deed hij op als kok bij diverse bedrijven. Meer info: www.odk.nl .

De Zingende WielenZingende Wielen
Een bijzonder restaurant gelegen in een bijzonder stukje Noord-Holland. Bekend om zijn uitstekende vis – en vleesspecialiteiten. Het restaurant beschikt over een ruime parkeergelegenheid en ligt direct langs de rijksweg N-99. Slechts 1 km van de afsluitdijk (A-7). Wij heten u graag van harte welkom! Meer info: www.zingendewielen.com .

Wilt u direct reserveren? Klik dan hier