Awards en certificeringen

Kwekerij Siem Munster heeft met de Tulpenexcursie al meerdere prijzen en nominaties op haar naam staan. Dit is mooi, maar vooral het resultaat in de milieucertificering is iets waar we als kweker maar wat trots op zijn. Duurzaamheid wordt steeds belangrijker, ook in de agrarische sector, en hier dragen wij als kwekerij graag ons steentje aan bij.

MPS-A+

De tulpenkwekerij heeft een MPS-A+ certificaat, wat betekent dat we de hoogste milieunormen in de sierteeltsector behalen.

 

GLOBAL-GAP

De akkerbouwtak van het bedrijf is Global Gap gecertificeerd. Deze certificering moet voedselveiligheid globalgapbevorderen en ervoor zorgen dat overal onder dezelfde vergelijkbare omstandigheden geproduceerd en gecertificeerd wordt.

Ambassadeur logo IVN

AMBASSADEUR VAN HET LANDSCHAP

Kwekersvrouw Sandra is door IVN benoemd tot Ambassadeur van het Landschap en vertelt haar gasten graag meer over de omgeving en wat hier allemaal te zien en te doen is.

 

PASSIE OP HET PLATTELAND PRIJSpassieopplatteland

In 2013 is de Tulpenexcursie genomineerd voor de Passie op het Platteland prijs. Siem en Sandra behaalden de 2e plaats bij de publieksprijs.

 

AD VAN OERS IJZER

In 2013 heeft kwekersvrouw Sandra het befaamde ‘Ad van Oers ijzer’ mogen ontvangen uit handen van IMG_7838Carnavalsvereniging de Meerkoetelaars. Het ijzer is bedoeld voor welbespraakte Wieringermeerders die hun woordje klaar hebben voor de polder. Met al haar toeristen kwebbelt Sandra wat af over de polder en daarom was het ijzer in 2013 voor haar gereserveerd.

PIONIERSPRIJS

In 2011 heeft Sandra uit handen van Burgemeester Leegwater de Pioniersprijs van de Gemeente Wieringermeer ontvangen. Dit voor het ‘op ludieke wijze wereldkundig maken van de Wieringermeerpolder in Nederland en ver daarbuiten’. Een grote eer!

 

VVD-AWARDvvd-award

In 2011 heeft Sandra uit handen van Fred Teeven de VVD Award ontvangen, voor het stimuleren van het toerisme in de Gemeente Wieringermeer. De VVD prees Sandra voor haar actieve ondernemerschap en de samenwerkingsverbanden die zij binnen de gemeente opzet om met elkaar te groeien in bezoekersaantallen.