Helikoptervlucht boven de tulpenvelden

Wat is er mooier dan de kleurenpracht van een tulpenveld van boven? Geniet van het prachtige uitzicht over de tulpenvelden gedurende een helikoptervlucht met gegarandeerde raamplaats. Een echte ‘once-in-a-lifetime experience’! U kunt zich nu aanmelden voor een helikoptervlucht boven de bloeiende tulpenvelden bij onze kwekerij. De vluchten worden alleen georganiseerd in het derde weekend van april en zijn  een leuke activiteit om te combineren met een bezoek aan de Afsluitdijk (15km) of een van onze plaatselijke musea. Een helikoptervlucht is mogelijk op 20 en 21 april 2019, na reservering vooraf via de boekingspagina van Prince Helicopters.

Bij reservering geeft u de datum van aan waarop u wilt vliegen. U vliegt met een Enstrom 480, de ideale helikopter voor een rondvlucht vanwege het feit dat de passagiers een gegarandeerde raamplaats hebben en dus fantastisch uitzicht!

De kosten voor een vlucht van 6 minuten zijn € 59,95 per persoon, een vlucht van 12 minuten kost € 99,95 per persoon. Reserveer snel uw Tulip Flight!